Szabadfelhasználású

SZABADFELHASZNÁLÁSÚ JELZÁLOGHITEL

Az HMK Credit Kft irodáiban Önnek a Magyarországi piacvezető bankok ajánlatai közül választjuk ki a legideálisabbakat, szerződött partnereink kivétel nélkül aláírták a banki magatartás kódexet. Amennyiben új, vagy használt lakást vásárolna, hiteltanácsadóink először felmérik hitelképességét, majd megismertetik Önnel a különböző bankok termékeinek részleteit, és segítik eldönteni, hogy mely hitelkonstrukciók, vagy igényelhető támogatási forma a legmegfelelőbb az Ön számára, ami után Önnek már csak azt kell eldöntenie, hogy mely Bank hitel termékét szeretné igényelni.

Mi a szabadfelhasználású hitel?

A hitel célja nagyobb összegű kiadások fedezése ingatlanfedezet bevonása mellett. Fontos kiemelni, hogy a hitel felhasználásának célját nem kell igazolni. Szabad felhasználású hitel igénylés feltételei, tudnivalók:

* Az ingatlanfedezet mellett nyújtott szabad felhasználású hitel maximális futamideje 25 év.

* Kizárólag Forint (HUF) alapon igényelhető a jelenlegi szabályozás mellett.

* A felvehető hitelösszeg maximuma, az ingatlan becsült piaci értékének 75%-a lehet. hitelként.

* Jövedelemigazolás szükséges a hiteligényléséhez. Megszűntek a jövedelemigazolás nélküli hitelek.Nagy értékű ingatlan bevonása esetén is szükséges jövedelmet igazolni, legalább a törlesztő részlet 110%-át el kell érnie az igazolt jövedelemnek. A hitelszigorítások következménye hogy a bankok igazoltan látni akarják, hogy miből fog történni a kölcsön visszafizetése. Az igazolt jövedelem és a törlesztő részlet aránya bankonként változó.

* Aktív KHR (BAR) listás személy jelenleg nem igényelhet szabad felhasználású hitelt. Kizárólag tiszta – nem KHR ( BAR) listás – adós bevonásával oldható meg az kölcsönkérelem. Egyedi esetekben passzív KHR listás ( rendezett tartozás) ügyfél bevonható a hitelkérelembe, akár adósként is.

* Korábban felvett kedvezőtlen hitelét kedvezőbbre, biztonságosabbra válthatja az adósságrendezésnek, hitelkiváltásnak köszönhetően. Havi szinten jelentős tölresztőrészletet spórolhat meg.

A Hitel felvétel hosszú időre szól, ezért kérjük, felelősséggel döntsön!

A hitelek között több milliós különbség lehet. A megoldás csak egy kattintásnyira van Öntől. A választás adta lehetőséget kínáljuk ügyfeleinknek, mert ha ezt nem teszik meg és elfogadják az első ajánlatot, milliós többletterhet vállalhatnak magukra és ezzel a havi kiadásaikat is drasztikusan megnövelhetik. Kezdjen egy bölcs és megfontolt lépéssel! Ha szeretné, hogy az Ön döntését is pénzügyi szakértők segítsék, a legjobb helyen jár. Kezdje egy bölcs és megfontolt lépéssel a céljaihoz vezető utat - töltse ki online hiteligénylő űrlapunkat, néhány órán belül kapcsolatba lépünk Önnel, és segítünk megtervezni minden további lépését! Mostantól szakértő kezekben lesz!

Mi a THM?

Teljes Hiteldíj Mutató, a bankok egyes hiteleit teszi összehasonlíthatóvá, törvényi előírás szerint a mutató minden olyan költséget magában foglal, amelyet a hitel felvételekor az ügyfélnek ki kell fizetnie, tehát nem csak a kamatot és a kezelési költséget (ilyen költség lehet még pl. a folyósítási jutalék, rendelkezésre tartási jutalék, hitelbírálati díj, stb.