Hitelkiváltás

Hitelkiváltás, Adóságrendező hitel, Adóságrendezés

A hitelezés térhódításával a hiteltermékek is folyamatosan fejlődnek, egyre kedvezőbb termékek kerülnek piacra a bankok közötti versenynek köszönhetően. A piac gyorsütemű változásának köszönhetően évente érdemes felülvizsgáltatni független szakemberrel meglévő hiteleit.Hiszen a bankja Önnek nem fog magától szólni Önnek, hogy van már kedvezőbb, olcsóbb hitele.........Lássuk milyen fontos tudnivalók szükségesek a hitelkiváltáshoz:

  • A felvehető hitelösszeg maximuma maximum az ingatlan becsült piaci értékének 75 százaléka lehet. Pótingatlan bevonásával akár az ingatlan értékének 100 százaléka is felvehető hitelként. A korábban működő magas finanszírozású hitelek megszűntek. Ezek lehetővé tették az ingatlan értékének 90-100 százalékáig történő hitelnyújtást.
  • Lehetőleg ne legyen törlesztőrészlet elmaradás, csúszás a kiváltandó hitel (ek) esetében.
  • Aktív KHR (BAR) listás személy nem igényelhet hitelt, kizárólag tiszta – nem KHR ( BAR) listás – adós bevonásával

Hitelkiváltás feltételei

  • Igényelt hitelösszeg 1 millió – 100 millió Forint között
  • Az ingatlanfedezet mellett nyújtott hitelkiváltás maximális futamideje 35 év.
  • Forint (HUF) alapon igényelhető.
  • A felvehető hitelösszeg maximuma maximum az ingatlan becsült piaci értékének 75 százaléka lehet. Pótingatlan bevonásával akár az ingatlan értékének 100 százaléka is felvehető hitelként.
  • Jövedelemigazolás szükséges a hiteligényléséhez. A hitelek és pénzpiac rohamos fejlődésével az új módozatok kínálta feltételek és lehetőségek mellett a "régi" hitelek feltételei már előnytelen, magasabb törlesztőrészlettel bírnak. Érdemes lehet elgondolkozni meglévő hiteleinek kedvezőbbre váltásán.

Segít Önnek díjmentes szolgáltatásunk:

Munkatársaink díjmentesen megvizsgálják meglévő hitelének feltételeit, és megkeresik Magyarország vezető bankjainak kínálatából, mely konstrukciók kedvezőbbek. Minden részletet alaposan ellenőrizve kiszámítják, milyen módon csökkentheti havi kiadásait, illetve hogy mely lehetőségek kihasználásával könnyíthet terhein.