Irodánkról

Irodánk biatorbágyi, sóskúti, etyeki, herceghalmi, pátyi és egyéb környékbeli ingatlanok közvetítésével foglalkozik. Kínálatunkban családi házak, építési telkek, üdülõtelkek, mezõgazdasági-, ipari területek valamint kiadó házak, üzletek szerepelnek.

Teljeskörû hitelügyintézést biztosítunk ügyfeleinknek. Ügyvédünk dr. Barta Tímea a szomszédos épületben található irodájában várja kedves ügyfeleinket szerzõdéskötések elkészítésével, és egyéb jogi ügyekkel kapcsolatban.

Hitelügyintézéssel, jelzáloghitelekkel, hitelkiváltással, szabadfelhasználású hitelekkel, áthidaló kölcsönökkel is foglalkozunk. Több bank kínálatából választjuk ki a megfelelõ konstrukciót. A hitelügyintézés ingyenes.

Várunk minden érdeklõdõt, aki kellemes, családias környezetben a mi segítségünkkel szeretné megtalálni Biatorbágyon vagy környékén álmai otthonát, csendes, nyugodt nyaralóját, esetleg befektetési célból keres biatorbágyi, vagy környékbeli ingatlant.

Irodánkban lottózó is mûködik, ha esetleg nincs meg a megfelelõ pénzügyi háttér az ingatlanvásárláshoz, a reményt lottó formájában biztosítani tudjuk!

Irodánk Biatorbágyon a Viadukt híd  és az AGIP benzinkút elõtt, a BARTA IMPEX  üzletsoron középen található.

Biatorbágy, Ország út 2